Καλώς ήρθατε στο All About Dance

Η σχολή της Δέσποινας Κάσαρτου δημιουργήθηκε για να μεταφέρει την αγάπη της για την τέχνη του χορού μέσα από όλες τις μορφές του. Στόχος μας είναι ο χορός σαν τέχνη να εκφράζει συναισθήματα, να γυμνάζει το σώμα ολοκληρωτικά, προσφέροντας δύναμη, ευλυγισία, ισορροπία και να γίνεται δημιουργικός, αναπτύσσοντας προσωπικότητες με γερά θεμέλια. Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό και η κτηριακή υποδομή μας διαμορφώνουν ένα ασφαλές και οικογενειακό περιβάλλον, προσφέροντας εκπαίδευση επαγγελματικού επιπέδου.

WHY CHOOSE  OUR sCHOOL

100%

RESULT GUARANTEE

8

EXPERIENCED TRAINERS

20

YEARS OF EXPERIENCE

1000+

HAPPY SSTUDENTS

CHOOSE your  dance style

Μοντέρνος χορός

Είναι ένα ρυθμικό στυλ χορού με ρίζες στο μουσικό θέατρο της Αμερικής.
Αναπτύσσει την τεχνική του με τρίπτυχο ενδυνάμωση, ευλυγισία και μουσικότητα μέσα από διαφορετικά μουσικά ήδη, όπως ποπ, τζαζ, μπλουζ, percussion, καθως αναπτύσσεται και προσαρμόζεται ανάλογα με τη μεταβαλλόμενη μόδα χορού της εποχής. Η τεχνική και η διασκέδαση βαδίζουν παράλληλα μέσα από την ασφαλή ομπρέλα του συστήματος I.S.T.D, όπου και σε αυτό το είδος έχουμε την επιλογή συμμετοχής στις εξετάσεις που διοργανώνονται από τη σχολή μας.

Σύγχρονος χορός

Ο σύγχρονος χορός τονίζει την ευεξία του σώματος και τον αυτοσχεδιασμό σε αντίθεση με την αυστηρά δομημένη φύση του κλασικού. Οι σύγχρονοι χορευτές επικεντρώνουν την κίνηση τους στο δάπεδο χρησιμοποιώντας την βαρύτητα. Ο σύγχρονος χορός μπορεί να εκτελεστεί σε πολλά διαφορετικά στυλ μουσικής και χορεύεται συχνά με γυμνά πόδια. Οι χορευτές πρέπει να έχουν ελεύθερη κίνηση επιτρέποντας στο σώμα τους να εκφράζει ελεύθερα τα συναισθήματά τους.
Αυτό το εξελισσόμενο στυλ έχει γίνει ήδη ένα από τα κυρίαρχα είδη σε όλο τον κόσμο, μια απλή δοκιμή θα σας πείσει!

Κλασσικός λυρικός χορός I.S.T.D.

Ο κλασικός χορός του Imperial Society of Teachers of Dancing (I.S.T.D.) βασίζεται στη διδασκαλία της γαλλικής σχολής της όπερας του Παρισιού, εστιάζοντας στα βασικά στοιχεία μιας καθαρής κλασικής τεχνικης μέσα από έναν δημιουργικό τρόπο του εκάστοτε μαθήματος.
Είναι μια μορφή τέχνης που μας βοηθάει να έχουμε σωστή στάση σώματος, ενδυναμώνει ουσιαστικά και βοηθάει στην ευλυγισία του σώματος. Συνήθως η έναρξη του μαθήματος απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και πάνω.
Στη σχολή μας υπάρχει η επιλογή των εξετάσεων του συστήματος και της πιστοποίησης του αντίστοιχου επιπέδου των παιδιών.

Μουσικοκινητική αγωγή για παιδιά

Αναπτύσσωντας μέσα από το παιχνίδι όλα τα απαραίτητα στοιχεία ανάπτυξης ενός παιδιού, όπως τη λεπτή και την αδρή κινητικότητα ,τα παιδιά μαθαίνουν να έχουν την αίσθηση του σώματος τους και του χώρου όπου αυτό κινείται χορεύοντας, πάντα με τη συνοδεία μουσικής και άπειρης φαντασίας.Η ιστορίες και τα παραμύθια μας, που κρύβονται πάντα πίσω από κάθε τους κίνηση διαμορφώνουν δυνατούς χαρακτήρες με αυτοπεποίθηση και αυτοπειθαρχία. Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε παιδιά από την τρυφερή ηλικία των 3 ετών.

Κλακέτες

Η κλακέτες είναι μια συναρπαστική μορφή χορού . Ο χορευτής χρησιμοποιεί τα πόδια του για να χτυπήσει ρυθμικά το πάτωμα, παράγοντας μία μελωδία, η οποία δημιουργείται από τα δύο μεταλλικά πέταλα που είναι τοποθετημένα κάτω από το παπούτσι του.
Είναι ένα χαρούμενο και δημιουργικό είδος, το οποίο δεν έχει όριο ηλικίας και μετατρέπει το ίδιο το σώμα σε ένα είδος μουσικού οργάνου. Οι μικροί μας φίλοι τρελαίνονται να «κάνουν φασαρία» και οι μεγάλοι να παράγουν τις δικές του χορευτικές μελωδίες!

Hip hop

Το hip hop είναι μια κουλτούρα,που συμπεριλαμβάνει μουσική και χορό και εκφράστηκε από τις μειονότητες του αστικού κέντρου της Νέας Υορκης το 1970 ως ένας τρόπος εκτόνωσης. Σ’ αυτό το είδος συμπεριλαμβάνονται το popping, το locking και το breakdance καθως και διάφορα άλλα ειδη.Η ενεργεια και ο δυναμισμος που απαιτειται για αυτο το ειδος παραγει εκρηκτικες φιγουρες ,που πάντα θα μας εντυπωσιάζουν.

Latin

Προέρχομενο από τις χώρες της λατινικής Αμερικής, το λάτιν είναι γνωστό για τους ζωηρούς εκφραστικούς ρυθμούς του. Το Cha-cha, η Samba, η Rumba, το Jive και το Paso Doble έχουν επικρατήσει σαν ένα από τα βασικά είδη χορού της εποχής μας. Κύρια χαρακτηριστικά των χορών αυτών είναι οι ελεγχόμενες κινήσεις των ποδιών η ανάπτυξη ισορροπίας και σωματικού ελέγχου, η κίνηση των γοφών, οι κόφτες ή οι αργές κινήσεις και γενικά η αισθησιακή επιθετική στάση του καβαλιέρου απέναντι στην αμυντική διάθεση της ντάμας. Μέσα από τα ομαδικά μας τμήμάτα η διασκέδαση αλλά και η σωματική βελτιώση λόγω της σωστής τεχνικής βελτιώνουν την αυτοπεποίθηση, την ομαδικότητα και την κοινωνικοποίηση.

Ballroom

Αυτό το είδος είναι ένας τύπος κοινωνικού χορού, που δημιουργήθηκε αρχικά στην Ευρώπη και κατόπιν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αποτελείται από ζευγάρια και ακολουθεί συγκεκριμένα βήματα.
Σε αυτό το στυλ συγκαταλέγονται οι χοροί Waltz, Polka, FoxTrot, Quickstep και Tango. Στη σχολή μας θα βρείτε τμήματα ενηλικων καθως και εφηβικό.

Αργεντίνικο ταγκό

Το πάθος και ο ερωτισμός είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνουμε σε αυτό το είδος χορού.
Γεννημένος στα τέλη του 19ου αιώνα στα φτωχικά σοκάκια του Μπουένος Άιρες, ανάμεσα στα παρακμιακά στέκια και τα περιθωριακά κοινωνικά στοιχεία, που δεν είχαν άλλη διέξοδο για διασκέδαση από την μουσική και τον χορό. Το τανγκό είναι ο κατεξωχην χορός έκφρασης του σκληροτράχηλου ανδρισμού και ακαταμάχητης θήλυκης γοητείας.

Musical theatre

Ο συνδυασμός του χορού, του τραγουδιού και της υποκριτικής αναπτύσσουν το είδος του Μusical Τheatre που μας χαρίζει πάντα φαντασμαγορικές παραστάσεις.
Στη σχολή μας θα υπάρχουν μαθήματα παιδικά, όπως και ενηλίκων, όπου μέσα από τη διδασκαλία του τραγουδιου και της χορογραφίας θα έχετε την ευκαιρία να παρετε μια γεύση από τα πολύ γνωστά musical του Broadway οπως Mama Mia και Chicago.

MEET Our INSTRUCTORS

Δέσποινα Κάσαρτου
Ιδιοκτήτρια All About Dance
F.I.S.T.D. & Tutor I.S.T.D.

Κατερίνα Τσαγδή
Hip Hop

Ίρις Γουργιώτου
Ballet, Modern
Musical Theater

Άγγελος Μπούστας
Ballroom, Latin, Tango

"Live the dream of dancing wor​​ld"

μιληστε  μασ

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Χρυσίνα 66, Μαραθώνας
19007, Αθήνα 
info@allaboutdance.gr