Καλώς ήρθατε στην All About Dance

Η σχολή της Δέσποινας Κάσαρτου δημιουργήθηκε για να μεταφέρει την αγάπη της για την τέχνη του χορού μέσα από όλες τις μορφές του. Στόχος της είναι ο χορός σαν τέχνη να εκφράζει συναισθήματα, να γυμνάζει το σώμα ολοκληρωτικά, προσφέροντας δύναμη, ευλυγισία, ισορροπία και να γίνεται δημιουργικός, αναπτύσσοντας προσωπικότητες με γερά θεμέλια. Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό και η κτηριακή υποδομή διαμορφώνουν ένα ασφαλές και οικογενειακό περιβάλλον, προσφέροντας εκπαίδευση επαγγελματικού επιπέδου.

WHY CHOOSE  OUR sCHOOL

100%

RESULT GUARANTEE

8

EXPERIENCED TRAINERS

20

YEARS OF EXPERIENCE

1000+

HAPPY SSTUDENTS
meet our school

CHOOSE your  dance style

"Live the dream of dancing wor​​ld"

MEET Our INSTRUCTORS

Δέσποινα Κάσαρτου
Ιδιοκτήτρια All About Dance
F.I.S.T.D. & Tutor I.S.T.D.

COVID-19  FREE

Απόλυτη προτεραιότητα της  All About Dance αποτελεί η ασφάλεια όλων. Η σχολή διαβεβαιώνει ότι από την πλευρά της έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για μια ομαλή λειτουργία, διαφυλάσσοντας τόσο τους μαθητές, όσο και το προσωπικό.
Πιο συγκεκριμένα, οι αίθουσες αερίζονται επαρκώς πριν και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, ενώ με το πέρας του κάθε μαθήματος απολυμαίνονται όλες οι επιφάνειες και σφουγγαρίζεται το πάτωμα με χλωριούχο διάλυμα, όπως συστήνουν οι αρμόδιοι φορείς.  Σε όλους τους χώρους διατίθενται υγρά αντισηπτικά και γίνεται σύσταση να πλένονται τα χέρια μετά από κάθε μάθημα.

Παράλληλα, συνίνσταται στους μαθητές:

Τέλος, στους συνοδούς μαθητών συνίσταται να μην παραμένουν στις εγκαταστάσεις της σχολής κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

μιληστε  μασ

Χρυσίνα 66, Μαραθώνας, 19007, Αθήνα 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
22940-66149